Jalkakurssi Lintulan luostarissa

Jalkakurssi 27.-29.5.2022 ja 2.-4.9.2022 Lintulan luostarissa

Jalkaterät ovat seisomisen ja kävelyn perusta. Jalkaterässä on 26 luuta, 55 niveltä, 107 nivelsidettä ja 31 lihasta. Erinomainen tiimityö! Kurssilla perehdytään kokonaisvaltaiseen tasapainoon, vakauteen, vahvuuteen, joustoon, jalkojen liikkuvuuteen ja keveyteen. Jaloille kuin jaloille sopivasti käytännöllisiä harjoituksia. Esim. haemme jalkateristä kolme tukipistettä joiden päällä kehomme koko paino optimaalisesti asettuu.
Kurssi sopii Sinulle, joka etsit parempaa ryhtiä, rentoa seisoma-asentoa, kun selässäsi tai jaloissasi on jännitystä, kipuja tai vaivoja, yliliikkuvuutta nivelissä, raajojasi on operoitu tai olet joskus loukannut jalkasi.
Paikka: 
Lintulan luostarin Antonina-talo, 79830 Palokki
www.lintulanluostari.fi
Hinta: 
260,00 € / kurssi (sisältää kurssin, majoituksen 2-hengen huoneessa ja yksinkertaisen keittoruokailun). 1-hengen huonelisä 40 €.
Tiedustelu ja ilmoittautuminen:
oili.viskari@gmail.com, 044 355 4941
Lintulan luostari on ainoa Suomen ortodoksinen nunnaluostari. Luostari on sijainnut Heinäveden Palokissa vuodesta 1946. Luostari elää tiiviissä vuorovaikutuksessa ympäröivän luonnon kanssa. Päivärytmin raamina ovat aamuin ja illoin toimitettavat jumalanpalvelukset. Luostarissa on tuohustehdas ja matkamuistomyymälä.

Tervetuloa kurssille hiljentyen luostarin päivärytmissä!

Jaa: